Over ons

Think and Go is een field marketing bedrijf actief in de Benelux sinds 1997.  De kracht van Think and Go bestaat uit een goed uitgebouwd netwerk in de Benelux retail dat voor u het verschil zal maken, een sales driven attitude en dit alles met de nodige technologische ondersteuning.  

THINK.MERCHANDISING zorgt ervoor dat uw producten steeds onder de beste condities aanwezig zijn in de winkel. We zorgen voor voldoende voorraad, controleren de prijskaartjes, checken FIFO, herbouwen winkelrekken, zorgen voor extra bestellingen, plaatsen promotiemateriaal en rapporteren onze activiteiten inclusief foto’s keurig op een online portaal.

THINK.BRAND ACTIVATION  biedt u een toolbox van diensten aan waarmee u de customer experience & uw naamsbekendheid zal verbeteren! Ons Sales Driven DNA zorgt ervoor dat wij het verschil voor u maken!

THINK.DIGITAL, onze nieuwste pijler! Bij onze digitale afdeling is de SKY, THE LIMITE! Wij hebben een team van programmeurs in huis die zowel voor data-collection activiteiten ingezet worden als voor ontwikkeling van microwebsites, onderhoud & beheer van Social Media kanalen, het maken van reclame filmen & advertenties.

Maar het hart van ons bedrijf is THINK.PEOPLE! Dit is onze rekrutering & headhunting afdeling die zich volledig heeft gespecialiseerd op verkoop-, marketing en administratieve profielen. Onze opdrachtgevers maken gebruik van onze headhunting of payrolling dienst al dan niet aangevuld met een persoonlijkheidstest, competentietest of assessment. Ons team van consultants ontvangt jaarlijks meer dan 3.500 kandidaturen, we zien wekelijks meer dan 32 kandidaten. THINK.PEOPLE zorgt voor de carrièrebegeleiding van onze medewerkers. Zo starten veel studenten bij Think and Go als Sales Promotor, genieten ze van onze retail en verkoopsopleidingen, waarna ze eens afgestudeerd aan de slag gaan binnen onze merchandising service of store-in-store service. Eens voldoende ervaring opgebouwd kijken we verder wat de volgende stap in de carrière kan zijn: Field Sales, Account Manager, Trade-Marekteer, Marketing Manager,… en dit kan zowel bij ons als bij één van onze klanten.

Het DNA van Think and Go kan je in volgende termen omschrijven:

WE SELL MORE

METEN IS WETEN, KPI ORIENTED

PEOPLE ARE THE CORE OF OUR BUSINESS

WE KNOW RETAIL AND RETAIL KNOWS US!